Tilbagebetalings politik

1. Fortrydelsesret

Ved levering af varerne vil du straks undersøge dem. Hvis nogle af de bestilte varer er blevet beskadiget under transporten eller er blevet sendt forkert eller er defekte på grund af materiale- eller fabriksfejl. Du skal give os besked ved at skrive til os via e-mail på contact@lassola.com inden for 30 dage fra datoen for levering af de relevante varer.
Bemærk venligst: Du vil blive anset for at have accepteret sådanne varer, hvis du undlader at give os besked inden for en sådan periode.

2. Retur- og byttebetingelser

Varer, der returneres uden tilladelse, accepteres ikke.

Varer skal returneres inden for 30 dage efter du har modtaget dem. Alle varer skal være i samme stand, som du modtog den, ubrugt eller ubrugt, med mærker og i deres originale emballage. Du skal også bruge kvitteringen eller købsbeviset. Ved returnering eller ombytning af varer skal kunder bruge en forsendelsesmetode, der giver sporingsoplysninger.

Ikke-returnerbare varer:

Varer på udsalg eller gavekort refunderes ikke. Skader/tabt forårsaget af kunder kan ikke refunderes.

3. Generel returproces

Start en retur:
Send os venligst en e-mail på contact@lassola.com med fotos og/eller videoer af varerne og fortæl os dit ordrenummer.
Vores kundeservicemedarbejdere vil afgøre, om din returneringsanmodning er berettiget inden for 3 hverdage. Send varen retur:
Hvis din returnering accepteres, sender vi dig returadressen og instruktioner om, hvordan og hvor du skal sende din pakke.
Bemærk venligst: Varer, der returneres uden tilladelse, vil ikke blive accepteret. Vi anbefaler, at du sender din retur/ombytning i en forsendelsesmetode, der giver sporingsoplysninger samt en underskrift, da vi ikke er ansvarlige for tabt returnering/ombytning.

4. Returgebyr

Hvis returneringen skyldes vores problemer (såsom forkerte produkter eller kvalitetsproblemer med produkter), vil vi give dig fuld refusion;
Køber skal betale fragten, hvis returneringen skyldes købers problem (såsom: kan ikke lide/uønske varen eller bestille den forkerte vare/størrelse).
Et gebyr på 10 % vil blive opkrævet, hvis du returnerer af følgende årsager: ikke ønsker/behøver/synes godt om det, bestilte det forkerte produkt/størrelse.
Skader og problemer Kontroller venligst din ordre ved modtagelse og kontakt os med det samme, hvis varen er defekt eller beskadiget, eller hvis du modtager den forkerte vare, så vi kan vurdere problemet og rette op på det.
Ombytning Den hurtigste måde at sikre, at du får, hvad du ønsker, er at returnere den vare, du har, og når returneringen er accepteret, foretage et separat køb for den nye vare.

5. Annullering af ordre

Vi kan annullere ordren for dig, hvis du kontakter os i tide efter dit køb. Hvis din betaling er afsluttet, og pakken ikke er afsendt, kan du annullere din ordre før din vares levering. Og vi refunderer det fulde beløb af dine penge. Ordrer kan ikke annulleres, når først pakken er afsendt.

6. Tilbagebetalinger

Der kan gå cirka 1-2 uger til returbehandling. Vi giver dig besked, når vi har modtaget og inspiceret din returnering, og giver dig besked, om tilbagebetalingen blev godkendt eller ej. Hvis godkendt, vil du automatisk blive refunderet på din oprindelige betalingsmetode. Husk, at det kan tage noget tid for din bank eller dit kreditkortselskab at behandle og bogføre refusionen.
Hvis du har betalt med kredit- eller betalingskort, vil vi behandle en refusion til det samme kort, som oprindeligt blev brugt til at placere og betale for ordren, når vi modtager din returnering. Der kan gå cirka 5-7 hverdage til at kreditere tilbage til din oprindelige betalingsform.
Hvis du har betalt med PayPal eller Apple Pay, behandler vi en refusion til din PayPal-konto eller din Apple Pay-konto, der oprindeligt blev brugt til at placere og betale for ordren, når vi modtager din returnering. Der kan gå cirka 1-3 hverdage til at kreditere tilbage til din oprindelige betalingsform.

7. Bemærk venligst:

Billederne af produkter med farveforskelle kan være forskellige fra den faktiske farve under påvirkning af lys, farvetemperatur og displayparametre. Tag venligst det rigtige objekt som standard. Tak for din forståelse.